Hesabınızı nasıl silebilirsiniz?
Zenrota hesabınızı istediğiniz zaman silebilirsiniz. Silme işlemi için aşağıdaki yollardan birini kullanın:
Mobil uygulamadan
- Zenrota uygulamasını açın ve alttaki Hesabım sekmesine dokunun.
- Hesabınıza giriş yapın ve Profil Bilgilerim sayfasına gidin.
- Sayfanın altındaki Hesabımı Sil düğmesine dokunun ve onaylayın.
Web sitesinden
- www.zenrota.com adresinde hesabınıza giriş yapın.
- Profilim → Şifre İşlemleri sayfasına gidin.
- Hesabı Sil seçeneğini kullanın ve onaylayın.
E-posta ile talep
Hesabınıza erişemiyorsanız, hesabınıza kayıtlı e-posta adresinden [email protected] adresine "Hesap silme talebi" konulu bir e-posta gönderebilirsiniz. Talebiniz en geç 30 gün içinde sonuçlandırılır.
Hangi veriler silinir, hangileri saklanır?
Hesabınız silindiğinde hesabınız kapatılır, oturumlarınız sonlandırılır ve hesabınızla giriş yapılamaz. Kayıtlı yolcu, fatura ve tercih bilgileriniz artık kullanılmaz.
Satın aldığınız rezervasyonlara ait fatura ve işlem kayıtları, yasal yükümlülüklerimiz (vergi ve ticari mevzuat) gereği ilgili mevzuatta öngörülen süre boyunca saklanır ve bu süre sonunda silinir.
Kişisel verilerinizle ilgili ayrıntılar için Gizlilik Politikası sayfamıza bakabilirsiniz.